Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Ρομπέρτα Γεωργιάδη
Bookmark and Share
05/09/2011
Ρομπέρτα Γεωργιάδη

«Μου λένε συχνά ότι μοιάζω με την Κέιτ Μος και το βρίσκω κολακευτικό, αλλά δεν είναι ακριβώς ο καλύτερος τρόπος για να με κάνει κάποιος να τον προσέξω».

«Πιστεύω ότι κάθε γυναίκα θα έδινε μια ευκαιρία σε έναν καλλιεργημένο άντρα που θα την πλησίαζε με τακτ, πολύ σεβασμό και ευγένεια. Ο αυθορμητισμός, όμως, και το χιούμορ στο φλερτ είναι συστατικά που μπορεί να μας ρίξουν κατευθείαν».
 
«Η καυτή έρημος είναι το ιδανικό μέρος για μια καυτή βραδιά».

«Κάποιες φορές χρειάζεται ο άντρας να κάνει κάτι υπερβολικό για το χατίρι μου, για να μου δείξει ότι ενδιαφέρεται πραγματικά και ότι αξίζει κι εγώ να ασχοληθώ μαζί του».

«Από το σύντροφό μου έχω την απαίτηση να με φροντίζει, να μου προσφέρει ασφάλεια με το να είναι δίπλα μου όταν τον χρειάζομαι, να είναι κύριος και να με κάνει να νιώθω θηλυκό».

«Όταν μου αρέσει πραγματικά ένας άντρας, θέλω να κάνω σεξ μαζί του κάθε μέρα, τουλάχιστον
μία φορά...».

«Δε θα μπορούσα ποτέ να μοιραστώ το σύντροφό μου με κάποια άλλη, γι’ αυτό και δε θα του έκανα ποτέ το χατίρι να έρθει και ακόμη μία γυναίκα μαζί μας στο κρεβάτι».

«Στο σεξ θέλω να βγάζει λίγη αγριάδα ο άντρας. Το να μου σκίσει το εσώρουχο σε μια στιγμή πάθους, για παράδειγμα, μπορεί να με φτιάξει ακόμη περισσότερο».

«Τα μαλλιά μου με κάνουν να νιώθω πολύ σέξι στο κρεβάτι. Τα αφήνω πάντα ελεύθερα και βρίσκω τον τρόπο σε κάθε στάση να τα εκμεταλλεύομαι για να τρελαίνω πιο πολύ τον παρτενέρ μου».

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide