Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Βρήκαμε Παππά...
Bookmark and Share
29/08/2011
Μαρίνα Παππά

«Δε μου αρέσουν οι ωραίοι, αλλά οι γοητευτικοί. Να μου λέει κάτι το βλέμμα του και ο τρόπος που συμπεριφέρεται. Τον θέλω και λίγο αλήτη».

«Στον άντρα προσέχω πολύ τα χέρια, τα δόντια και τα παπούτσια του. Μπορεί να απορρίψω κάποιον για τέτοιες “λεπτομέρειες”, όπως και αν φοράει πολύ έντονο άρωμα».
 
«Στο σεξ αυτό που μετράει περισσότερο είναι η χημεία. Πρέπει όμως να μην έχει ταμπού και να γουστάρει, να το ζει. Ακόμη, εκεί που πρέπει να είναι τρυφερός και εκεί που πρέπει να ρίχνει και κανένα χαστούκι».

«Με χαλάει πολύ να πρέπει να φτάσω στο κρεβάτι για να κάνω σεξ. Θέλω ο άλλος να με αρπάξει στο ασανσέρ και να το κάνουμε εκεί. Αν θέλουμε, το επαναλαμβάνουμε και στο κρεβάτι. Έχει τύχει να είμαι σε κλαμπ και να τον τραβήξω στην τουαλέτα...».

«Χρειάζονται οι εκπλήξεις. Για παράδειγμα, έχω πάει σε εστιατόριο με ένα κυριλέ μακρύ φόρεμα φορώντας από μέσα μόνο ζαρτιέρες –όχι εσώρουχο– και του έβαζα το χέρι από κάτω για να το καταλάβει. Εντάξει, τρελάθηκε!».

«Τα προκαταρκτικά είναι σαν τα ορεκτικά: καλά είναι, αλλά θες να φας το κυρίως πιάτο. Αν είναι και καλό, βιάζεσαι πιο πολύ».

«Η πιο τρελή μου φαντασίωση είναι να κάνω σεξ στο αμφιθέατρο της σχολής μου την ώρα που ο καθηγητής θα παραδίδει μάθημα. Μια άλλη, την οποία όμως έχω πραγματοποιήσει, ήταν που έκανα σεξ σε ένα σκοτεινό στενάκι ενώ έβρεχε καταρρακτωδώς».

«Μου αρέσει τη μία να εμφανίζομαι με ροζ στρινγκ και ένα γλειφιτζούρι στο χέρι και την άλλη να βγαίνω γυμνή από το μπάνιο με βρεγμένα μαλλιά, τη μία να φοράω ζαρτιέρες και την άλλη αντρικό μποξεράκι – να μην ξέρει τι να περιμένει».

«Γενικά τρελαίνομαι να αναστατώνω τους άντρες. Στο σπίτι μου, που είναι όλο τζαμαρία, κάθε πρωί βάζω τα δωδεκάποντα και τεντώνομαι μπροστά στην τζαμαρία για να με βλέπει ο γείτονας, αλλιώς δε μου πάει
καλά η μέρα».

«Η συμβουλή μου στους άντρες είναι να μην έχουν κόμπλεξ με το μέγεθος, εκτός κι αν όντως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Επίσης, να κάνουν πολύ σεξ, να το απολαμβάνουν και να μην το βλέπουν σαν αγγαρεία. Να σκέφτονται ότι στο σεξ, όπως και στη ζωή, όλα είναι δούναι και λαβείν. Ό,τι δώσεις θα πάρεις!».

«Αν κάθε πρωί οι άντρες περιποιούνται στοματικά τη σύντροφό τους, δεν πρόκειται να τους απατήσει ποτέ. Όμως, μόνο αν το κάνουν καλά και το γουστάρουν, αλλιώς ας το αφήσουν καλύτερα».

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide