Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη συμβουλεύει...
Bookmark and Share
12/07/2011
Δήμητρα Αλεξανδράκη

«Μου αρέσει ο άντρας να έχει στο βλέμμα μυστήριο, κάτι που να με φοβίζει λίγο. Θέλω να με ανεβάζει ως γυναίκα και να μου φέρεται ωραία, αλλά να μην είμαι και 100% σίγουρη, να με “παίζει” λίγο».

«Προτιμώ τους παραδοσιακούς άντρες. Πιστεύω ότι, για να ρίξετε μια αληθινή γυναίκα, πρέπει να καταφύγετε στον παλιό τρόπο. Μην παρασύρεστε επειδή βλέπετε ότι πλέον οι γυναίκες κάνουν το πρώτο βήμα. Πάρτε πίσω το ρόλο σας και ξεκινήστε να κυνηγάτε γιατί χανόμαστε!».

«Μην αφήνετε τις γυναίκες να σας ευνουχίζουν. Ο άντρας πρέπει να έχει τον κύριο λόγο σε όλα».

«Δεν υπάρχει συνταγή για το φλερτ, αλλιώς εμείς οι γυναίκες θα βγαίναμε με τον ίδιο άντρα ξανά και ξανά. Πρέπει να το κάνετε με το δικό σας τρόπο και να μη φοβάστε να είστε απλοί και αληθινοί. Όσο το σκέφτεστε και σας νοιάζει τι θα πει η κοπέλα, τόσο χειρότερο γίνεται».


«Ένα γνήσιο αρσενικό, αν έχει υπομονή και θέλει μια γυναίκα, μπορεί να τη “μαζέψει” και από αγρίμι να την κάνει αρνάκι. Οι περισσότεροι, όμως, εγκαταλείπετε εύκολα και δεν προσπαθείτε».

«Καλός στο σεξ είναι αυτός που αφήνει το πάθος να τον κυριεύει και κάνει τη γυναίκα να νιώθει μετά γεμάτη και όχι σαν να της λείπει κάτι».

«Οι άντρες έχετε γίνει λίγο “κότες”. Δεν υπάρχει αυτοπεποίθηση και ανδρισμός – να την κοιτάζετε και με τα μάτια σας να της λέτε: “Θα σε κατακτήσω”. Αν βρεθεί άντρας που θα με “αρπάξει” για να με κάνει δική του, εγώ θα του παραδοθώ! Εντάξει, όχι και αμαχητί, θα του κάνω νάζια – «όχι, μη...»–, αλλά θα του  κάτσω!».

«Στο κρεβάτι τον περιποιούμαι, τον χαϊδεύω, του κάνω μασάζ και τρελά παιχνίδια, μέχρι να του γυρίσει το μάτι, να με βάλει κάτω και να ξεχάσω το όνομά μου!».

«Μου αρέσει όταν είμαι στην κουζίνα να με πειράζει και να κάνουμε τρέλες όσο μαγειρεύω, αλλά και όταν βάζω πλυντήριο! Φαντασιώνομαι με αυτά».

«Τα αγαπημένα μου εσώρουχα είναι τα brazil σε έντονα χρώματα».

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide