Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Στα παρασκήνια του ράλυ της Ιορδανίας (video)
Bookmark and Share
29/04/2011
Ford Fiesta RS World Rally Car

Το νέο Ford Fiesta RS World Rally Car έδωσε την πρώτη του μάχη στο WRC 2011 στο Ράλι Σουηδίας το Φεβρουάριο, όπου και κέρδισε την πρώτη νίκη. Το αυτοκίνητο έχει επιδείξει τις ικανότητές του σε διάφορες συνθήκες, από τους πάγους και το ψύχος του Σκανδιναβικού χειμώνα μέχρι το μεγάλο υψόμετρο του Μεξικού και τις σκληρές, χωμάτινες ειδικές διαδρομές της Πορτογαλίας.

Ωστόσο ένας από τους δυσκολότερους γύρους του WRC ήταν το Ράλι Ιορδανίας, όπου σημειώθηκε η μικρότερη διαφορά ‘στο νήμα’ στην ιστορία του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Οι μεγάλες προκλήσεις που αντιμετώπισε το Fiesta RS WRC καταγράφηκαν από τηλεοπτικό συνεργείο κατά τη διάρκεια του διήμερου ράλι.

Ο αγώνας ήταν από τους πιο απαιτητικούς της σεζόν. Η μάχη δόθηκε κάτω από ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες σε χωματόδρομους στο χαμηλότερο σημείο της γης, στα 423 μέτρα κάτω από το επίπεδο της θάλασσας στις ακτές της Νεκράς Θάλασσας.

Το ράλι επισκέπτεται πολλές ιστορικές και βιβλικές περιοχές, ενώ περιλαμβάνει τη μαραθώνια ειδική του Ιορδάνη Ποταμού, μήκους 41,45 χλμ. τη μεγαλύτερη της φετινής σεζόν, η οποία εκτείνεται στη συνοριακή γραμμή μεταξύ Ιορδανίας και Ισραήλ.

Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide