Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Η καταλληλότερη λύση
Bookmark and Share
22/02/2011
F1

Την απόφαση των υπεύθυνων του Μπαχρέιν στηρίζει η FIA αλλά και εκπρόσωποι των ομάδων, όπως και οι ίδιοι οι πιλότοι. Οι αρμόδιες αρχές έκριναν πως δεν είναι σε θέση να φιλοξενήσουν το εναρκτήριο γκραν πρι της σεζόν, λόγω της έκρυθμης πολιτικής κατάστασης που επικρατεί στο κράτος.

«Η FIA υποστηρίζει την απόφαση του Μπαχρέιν να αναβάλει το προγραμματισμένο γκραν πρι. Η εν λόγω απόφαση είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της FIA, της Ομοσπονδίας του Μπαχρέιν και της διοίκησης της Φόρμουλα 1», ανέφερε η ανακοίνωση της FIA.

«Αισθανόμαστε ότι η απόφαση που πάρθηκε ήταν η καταλληλότερη και είμαστε πρόθυμοι να την υποστηρίξουμε. Ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στην πίστα, όμως τώρα θα πρέπει να προετοιμαστούμε για την Αυστραλία», ήταν τα λόγια του αφεντικού της Lotus Renault, Ερίκ Μπουγιέ.

Ενώ στο ίδιο επίπεδο κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Μαρκ Γουέμπερ, ο οποίος πλέον ανυπομονεί για την εντός έδρας πρεμιέρα,

«Νομίζω πως είναι η πιο σωστή απόφαση, έτσι ανυπομονούμε για τη Μελβούρνη, από το σπίτι μου, έτσι ελπίζω να πάμε εκεί και να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα»

Πηγή: sport-fm.gr

Tags F1
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide