Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Έξι ημέρες αγωνίας!
Bookmark and Share
07/02/2011
Ρόμπερτ Κούμπιτσα

Η αγωνία για την κατάσταση της υγείας του Ρόμπερτ Κούμπιτσα θα… κρατήσει μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας. Ο Πολωνός οδηγός της Φόρμουλας 1 υποβλήθηκε σε εγχείρηση σε νοσοκομείο της Γένοβας και όπως ενημέρωσαν σήμερα οι ιατροί, χρειάζονται τουλάχιστον έξι ημέρες για να μπορέσουν να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα, για το εάν θα αποκατασταθούν πλήρως οι λειτουργίες στο δεξί χέρι του.

«Απαιτούνται έξι ημέρες για να επιβεβαιώσουμε εάν η κυκλοφορία του αίματος αποκατασταθεί όπως πρέπει», δήλωσε ο καθηγητής Ιατρικής, Ιγκόρ Ροσέλο ο οποίος ήταν ο επικεφαλής της ομάδας ιατρών που υπέβαλε τον Πολωνό στην 7ωρη εγχείρηση.

«Το χέρι του είναι ζεστό, άρα το αίμα κυκλοφορεί, γεγονός που πιστοποιεί ότι η επέμβαση πήγε καλά. Θα χρειαστούμε όμως τουλάχιστον έναν χρόνο για να δούμε πλήρη αποκατάσταση στη λειτουργία του χεριού», πρόσθεσε.

Θυμίζουμε πως ο 26χρονος οδηγός κατευθυνόταν προς το σημείο εκκίνησης του ράλι «Ρόντε ντι Αντόρα», σε τοποθεσία κοντά στη Γένοβα. To αυτοκίνητο που οδηγούσε βγήκε εκτός διαδρομής και προσέκρουσε σε τοίχο εκκλησίας. Ο συνοδηγός, Τζακούμπ Γκέρμπερ, βγήκε από το όχημα χωρίς να έχει υποστεί τραυματισμό. Ο Κούμπιτσα, όμως δεν ήταν σε θέση να βγει μόνος, χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί μέσα από το αυτοκίνητο και στη συνέχεια διακομίστηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο «Πιέτρα Λιγκούρε».


Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide