Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Δεν είναι αλαζόνες οι «ταύροι»
Bookmark and Share
01/02/2011
F1

Το νταμπλ έκανε η Red Bull στο περσινό πρωτάθλημα, πανηγυρίζοντας τον τίτλο των κατασκευαστών και τον τίτλο των πιλότων με τον Σεμπάστιαν Φέτελ, έχοντας 20 παρουσίες στο βάθρο (και με τους δύο πιλότους). Ωστόσο, το αφεντικό της ομάδας, Κρίστιαν Χόρνερ τόνισε πως τα επιτεύγματα τους στο προηγούμενο πρωτάθλημα δεν τους έχουν κάνει αλαζόνες, αλλά πιο σίγουρους.

«Αυτή η χρονιά δεν έχει καμία διαφορά από τις άλλες. Νομίζω πώς αν πέρυσι δεν είχαμε κατακτήσει τον Παγκόσμιο τίτλο, θα είχαμε φέτος την προσδοκία και την πίεση. Πετύχαμε σε μικρό χρονικό διάστημα και ήταν όπως τότε που κερδίσαμε το πρώτο γκραν πρι. Από αυτό αποκτήσαμε εμπιστοσύνη και όχι αλαζονεία. Όλες οι ομάδες έχουν πολλά κίνητρα και πρέπει να θυμόμαστε πως είμαστε μια ανεξάρτητη ομάδα που είχαμε μια πολύ καλή περσινή χρονιά και αυτό θέλουμε να κάνουμε προφανώς και φέτος», τόνισε ο Χόρνερ, ο οποίος θέλει η ομάδα του να μπει στο παιχνίδι διεκδίκησης και των δύο τίτλων από πολύ νωρίς.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές η Red Bull φέτος θα συμμετέχει στις χειμερινές δοκιμές από την πρώτη περίοδο, ώστε να έχει περισσότερο χρόνο για να δει την αντίδραση της νέας RB7.

Πηγή: sport-fm.gr

Tags F1
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide