Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Ντεμπούτο για τη νέα Lotus!
Bookmark and Share
31/01/2011
Lotus

Πιο υψηλοί είναι οι στόχοι που έχουν θέσει οι άνθρωποι της Lotus για το επόμενο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1. Η ομάδα που πέρυσι επέστρεψε στις πίστες της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο.

Η παρουσίαση της νέας Τ128, στην οποία δεσπόζει το πράσινο και το κίτρινο, έγινε μέσω του δικτυακού περιοδικού της ομάδας «Team Lotus Notes», ενώ το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να τη δει σε δράση τη δεύτερη ημέρα των δοκιμών στην πίστα της Βαλένθια (2/2).

«Βασικά ο σχεδιασμός του μονοθέσιου μοιάζει με αυτή των πρωτοπόρων σε κάθε τομέα. Έχουμε πει ότι ξεκάθαρα θέλουμε να ανταγωνιστούμε τις υπόλοιπες ομάδες και νομίζω πως αυτό μπορούμε να το καταφέρουμε», ήταν τα λόγια του τεχνικού διευθυντή της Lotus, Μαικ Γκασκόιν.

«Η παρουσίαση της Τ128 είναι ένα μεγάλο βήμα για την Team Lotus και θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα για την πολύ σκληρή δουλειά που έκαναν για να είναι έτοιμο το νέο μονοθέσιο. Θέλω να ευχαριστήσω τη Renault και τη Red Bull για την τεχνολογική υποστήριξη, που θα μας βοηθήσει», ανέφερε το αφεντικό της ομάδας, Τόνι Φερνάντες.

Σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι συναργάτες της Lotus, αφού στο επόμενο πρωτάθλημα θα «φορά» κινητήρα Renault, ενώ θα προμηθεύεται κιβώτια ταχυτήτων από τη Red Bull.

Ωστόσο, το θέμα της ονομασίας ακόμη δεν έχει κλείσει, αφού το δικαστήριο θα συνεχιστεί τον επόμενο Μάρτιο. Η Lotus δεν έκανε αλλαγές όσον αφορά τους πιλότους της, αφού θα συνεχίσει με τους Γιάρνο Τρούλι και Χέικι Κοβαλάινεν.

Πηγή: sport-fm.gr

Tags Lotus
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide