Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Και σε ποιόν δεν έχει συμβεί;
Bookmark and Share
21/01/2011
Φόρμουλα 1

Δεν είναι ούτε μια, ούτε δύο αλλά πάρα πολλές οι φορές που φεύγοντας από τη δουλεία σκέφτεσαι που μπορεί να έχεις παρκάρει. Ωστόσο, για να λέμε και την αλήθεια οι φορές που έχεις απογοητευτεί τόσο, ώστε να νομίζεις ότι σου έχουν κλέψει το αυτοκίνητο και να πας στην αστυνομία να κάνεις δήλωση κλοπής είναι… λίγες. Όταν όμως χάνεις μια Ferrari αξίας 110 εκατομμυρίων ευρώ, όπως ο Τζον Μπάτον, τότε τα πράγματα αλλάζουν.

Να λύσουν το μυστήριο προσπαθούν οι αστυνομικές αρχές στο Μόντε Κάρλο, στις οποίες απευθύνθηκε ο πατέρας του Τζένσον Μπάτον. Ο Τζον Μπάτον ισχυρίζεται πως είχε παρκάρει την πανάκριβη Ferrari του έξω από το ξενοδοχείο μου διέμενε, ωστόσο όταν κατέβηκε για να φύγει το αυτοκίνητο έλειπε. Ο πατέρας του πιλότου απευθύνθηκε αμέσως στην αστυνομία, ώστε να αρχίσουν την αναζήτηση της… χαμένης Ferrari.

Ύστερα από 24 ώρες το αυτοκίνητο βρέθηκε ανέπαφο

«Δεν είχε ζημιά ούτε στην κλειδαριά ούτε στο παμπρίζ. Μας είπε που είχε παρκάρει και για αυτό προσπαθούμε να λύσουμε το μυστήριο για το πώς βρέθηκε εκεί, ίσως να είχε ξεχάσει που είχε αρχικά παρκάρει», ήταν η αναφορά της αστυνομίας, η οποία μάλλον έψαχνε τους… ανύπαρκτούς ληστές.


Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide