Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
«Θα επιστρέψει το Ακρόπολις»
Bookmark and Share
11/01/2011
Αρης Βωβός

Την αισιοδοξία του ότι το ράλι «Ακρόπολις» θα προστεθεί στο καλεντάρι του 2011 στο WRC στις 16-19 Ιουνίου, εξέφρασε ο Άρης Βωβός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Reuters». Ο Έλληνας πρώην οδηγός αγώνων είναι επικεφαλής μίας εταιρίας με την ονομασία «Celeritas», η οποία θα είναι υπεύθυνη για την οργάνωση και παρά την κρίση που επικρατεί, πιστεύει πως το εγχείρημα αυτό θα έχει επιτυχία.

Το συγκεκριμένο ράλι θα είναι το 57ο και προβλέπεται να πραγματοποιηθεί στις 16-19 Ιουνίου. Επισήμως, η ελληνική πολιτεία αναμένεται να το στηρίξει, στο πλαίσιο της προώθησης του τουρισμού στη χώρας μας.

«Οι κατασκευαστές και οι οδηγοί είναι ενθουσιασμένοι που θα επιστρέψει το ράλι στην Ελλάδα. Σε όλους έλειψε η ελληνική διαδρομή στο WRC και τώρα ανυπομονούν να διεξαχθεί το “Ακρόπολις” του 2011», δήλωσε ο κ. Βωβός και πρόσθεσε: «Στόχος μας είναι να επιστρέψει (σ.σ. το Ακρόπολις) στις υψηλού επιπέδου διαδρομές του WRC. Το “Ακρόπολις” είχε ψηφιστεί το καλύτερο ράλι του 2005 και θέλουμε να ξανακερδίσουμε μία τέτοια διάκριση».

Ο Άρης Βωβός αποκάλεσε «μεγάλου ρίσκου» την επένδυση αυτή, σε μέρες κρίσης, όπου ήταν και ένας από τους λόγους να μην συμπεριληφθεί, το ελληνικό ράλι, στο καλεντάρι της περσινής χρονιάς: «Όλες οι επενδύσεις είναι επίφοβες με τις συνθήκες που επικρατούν τα τελευταία χρόνια. Εμείς έχουμε ένα πλάνο τριετίας, που δεν θέλει μόνο να κάνει το “Ακρόπολις” αυτοχρηματοδοτούμενο, αλλά να δημιουργήσει την υποδομή ώστε να αναδειχθούν και ταλέντα από την Ελλάδα».


Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide