Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Τα ήθελε και τα έπαθε!
Bookmark and Share
23/12/2010
F1

Για την υποτονική σεζόν που διένυσε κατά την επιστροφή του στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1, ύστερα από τρία χρόνια, μίλησε ο Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος τόνισε πως άξιζε όσες κριτικές άκουσε.

«Δεν ήμουν καλός. Μπορώ να ζήσω με τη κριτική. Αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι πως διασκέδασα με όσα κάναμε στην ομάδα και αυτή είναι μια σημαντική βάση για την επιτυχία. Νομίζω πως όλα αυτά τα χρόνια έχω αποδείξει πως αγαπώ την πρόκληση και πως είμαι ικανός να τη χειριστώ. Δεν έχω μετανιώσει που επέστρεψα», τόνισε ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ο οποίος συμπλήρωσε πως δεν μπορεί να περιμένει να ξεκινήσει η καινούρια σεζόν.

«Αυτή η χρονιά αποτελούσε μεγάλη πρόκληση, σε επίπεδο αποτελεσμάτων δεν ικανοποιήσαμε τις προσδοκίες μας. Όμως πρέπει να προσπαθείς για όσα θέλεις να επιτύχεις», συμπλήρωσε ο πιλότος της Mercedes.

Τα άμεσα σχέδια του Σουμάχερ είναι να χαλαρώσει τις ημέρες των Χριστουγέννων με την οικογένεια του, ενώ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του το επόμενο πρωτάθλημα.Πηγή: sport-fm.gr

Tags F1
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide