Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Για δύο χρόνια στη Renault o Πετρόφ
Bookmark and Share
23/12/2010
F1

Μπορεί να άργησαν να πάρουν την απόφαση στη Renault, αλλά τελικά τα νέα ήταν πολύ καλά για τον Βιτάλι Πετρόφ, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη γαλλική ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας επιθυμούν από τον Πετρόφ να είναι περισσότερο συνεπείς την επόμενη χρονιά, ενώ ο πρόεδρος της ομάδας, Ερίκ Μπουγιέ, τόνισε πως είναι ευχαριστημένος με την εν λόγω εξέλιξη.

«Είμαστε χαρούμενοι που επιβεβαιώσαμε τον Βιτάλι για το 2011 και το 2012. Όλοι στην ομάδα δούλεψαν τους προηγούμενους μήνες για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και ένας σταθερός πιλότος είναι απαραίτητος για να φτάσουμε τους στόχους μας. Ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα είναι ένας πιλότος που συνδυάζει ταχύτητα και σταθερότητα και είμαστε σίγουροι πως ο Βιτάλι θα πλησιάσει το επίπεδό του την επόμενη σεζόν», ήταν τα λόγια του αφεντικού της Renault.

Ικανοποιημένος που θα συνεχίσει στη ομάδα που έκανε το ντεμπούτο το στην Φόρμουλα 1 είναι και ο Ρώσος πιλότος.

«Έμαθα πολλά για το πρωτάθλημα, τα σιρκουι αλλά και τα μονοθέσια. Αυτό θα με βοηθήσει να βελτιωθώ περισσότερο στο μέλλον. Είμαι ενθουσιασμένος που δουλεύω για μια τόσο μεγάλη ομάδα», τόνισε ο Βιτάλι Πετρόφ, του οποίου το νέο συμβόλαιο απογοήτευσε τους πολλούς… «μνηστήρες» της δεύτερης θέσης στην ομάδα της Renault.


Πηγή: sport-fm.gr

Tags F1
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide