Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Βάσω Κολλιδά: Οι αναβάτες είναι sexy
Bookmark and Share
21/12/2010
Βάσω Κολλιδά

ΕΙΝΑΙ MACHO: «Στις γυναίκες αρέσουν οι σκληροί άντρες και κάποιος που οδηγεί μηχανή έχει σίγουρα λίγο quality “κακού παιδιού”. Η αίσθηση του κινδύνου και της ελευθερίας είναι αναμφισβήτητα sexy».

ΣΠΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΓΟ: «Στο πρώτο ραντεβού μέχρι να φτάσουν στον προορισμό η συνοδός τούς έχει αγκαλιά και αναγκαστικά τους εμπιστεύεται – ένα σημαντικό βήμα για να την κερδίσουν».

ΕΧΟΥΝ ΣΤΥΛ: «Το dress code της μηχανής είναι sexy και με ένα δερμάτινο τζάκετ φαίνονται πιο cool και αρρενωποί όταν οδηγούν. Άσε που έχουν μια δικαιολογία για να αποφεύγουν ακόμα και το σακάκι και να δείχνουν ασυμβίβαστοι».

ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ:
«Ο ήχος και μόνο την ώρα που βάζουν μπροστά τη μηχανή τούς δίνει τέτοια ενέργεια και πάθος, που νιώθει κανείς μόνο όταν ερωτεύεται στην εφηβεία. Ο αέρας τούς δίνει μια φοβερή αίσθηση ελευθερίας, που δε συγκρίνεται ούτε με αυτήν σε ένα κάμπριο αυτοκίνητο».

ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ: «Δεν κολλάνε στην κίνηση και δε χάνουν χρόνο ψάχνοντας για πάρκινγκ. Ευνοείται έτσι και ο αυθορμητισμός τους, αφού εύκολα αλλάζουν σχέδια και πετάγονται από το ένα μέρος στο άλλο».
 
ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ: «Ειδικά με μια μηχανή μεγάλου κυβισμού, που είναι πιο βαριά, είναι σε ένταση όλοι σχεδόν οι μύες του σώματος. Έτσι καίνε θερμίδες και τονώνουν τους μυς σου. Οι αθλητικοί άντρες είναι πάντοτε πιο sexy».

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide