Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
«Γάμος» Renault – Lotus!
Bookmark and Share
09/12/2010
F1

Το σκεφτόντουσαν, το συζητούσαν και τελικά το αποφάσισαν! Οι υπεύθυνοι της Renault ανακοίνωσαν πως σκοπεύουν να πουλήσουν το μερίδιο των μετοχών τους στην Lotus, η οποία στο επόμενο πρωτάθλημα θα τρέχει με την ονομασία Lotus Renault GP.

Τις φήμες που ήθελαν την Genii Capital να πουλά το ποσοστό (75%) των μετοχών που είχε αγοράσει πέρυσι από την Renault, επιβεβαίωσε η επίσημη ανακοίνωση των υπεύθυνων. Η γαλλική ομάδα επιθυμεί να συνεχίσει στο πρωτάθλημα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού ως προμηθευτής κινητήρων.

Το πακέτο των μετοχών θα αγοράσει η Lotus, η οποία την επόμενη σεζόν θα τρέχει ως Lotus Renault GP, ενώ ο συνδυασμός μαύρου και χρυσού θα είναι τα χρώματα του μονοθεσίου.

«Είμαστε ευχαριστημένοι που τώρα μπορούμε να ανακοινώσουμε τα νέα πως θα τρέχουμε ως Lotus Renault GP το 2011. Είναι συναρπαστικό να ξεκινήσουμε μια νέα εποχή με τη συνεργασία μας με την Group Lotus», ήταν τα λόγια του Τζέραρντ Λόπεζ, προέδρου της Renault.

«Γνωρίζουμε ότι υπάρχει διαμάχη σχετικά με τη χρήση του ονόματός μας και είμαι πολύ χαρούμενος που επίσημα μπορώ να ξεκαθαρίσω τη θέση μας μια και καλή: εμείς είμαστε η Lotus και επιστρέψαμε», τόνισε με τη σειρά του ο Ντάνι Μπαχάρ, διευθύνων σύμβουλος της Lotus.

Πηγή: sport-fm.gr

Tags F1
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide