Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Μικρά – μικρά από τη Φόρμουλα 1
Bookmark and Share
07/12/2010
F1

Μπορεί η Sauber ήδη να έχει ανακοινώσει την ημερομηνία που πρόκειται να παρουσιάσει το καινούργιο της μονοθέσιο, ωστόσο ακόμη υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν αποφασίσει ποιοι πιλότοι θα τις επανδρώσουν την επόμενη σεζόν, την ώρα που ο Φέτελ τονίζει πως η Red Bull πρέπει να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά.

Δεν επαναπαυόμαστε!

Είναι γλυκιά η γεύση της κορυφής, την οποία δεν θέλει να αποχωριστεί ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο πιλότος της Red Bull τόνισε ότι η ομάδα από τώρα πρέπει να αναζητά οποιαδήποτε λεπτομέρεια, η οποία μπορεί να τους δώσει πλεονέκτημα.

«Την επόμενη χρονιά θα έχουμε μια ομάδα πρωταθλήτρια, αλλά αυτό που θέλουμε είναι μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει πρωταθλήματα ξανά. Πρέπει να έχεις στόχο και σκοπό. Το πιο σημαντικό είναι να μην σταματήσουμε να δουλεύουμε τώρα», δήλωσε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Χλωμό το τοπίο…

Ακόμη δεν έχει καταφέρει να βρει ομάδα ο Νικ Χάιντφελντ, καθώς όπως ο ίδιος έχει τονίσει, πολλές φορές στο παρελθόν, στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 η ύπαρξη χορηγών υποβαθμίζει το ταλέντο των πιλότων. Ωστόσο, ο Γερμανός στο πίσω μέρος του μυαλού του έχει το πρωτάθλημα DTM.

«Η καριέρα μου στη Φόρμουλα 1 δεν έχει τελειώσει, αλλά δουλεύοντας μακροχρόνια με τη BMW θα είναι ενδιαφέρον η επιστροφή στο DTM», ήταν τα λόγια του Χάιντφελντ.

Αναρρώνει

Καλά είναι τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Χέικι Κοβαλάινεν, ο οποίος κατά τη σύγκρουσή του στα διαχωριστικά στον αγώνα των πρωταθλητών την προηγούμενη εβδομάδα, υπέστη διάσειση. Ο Φινλανδός υποβλήθηκε σε ακτινογραφίες, οι οποίες ήταν καθαρές.

«Οι τελευταίες εξετάσεις στο κεφάλι δεν έδειξαν κάτι, θα κάτσω ακόμη μια εβδομάδα και έπειτα θα επιστρέψω στην προπόνηση», τόνισε ο Κοβαλάινεν.
Πηγή: sport-fm.gr

Tags F1
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide