Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Δεν το «κουνάει» ο Γερμανός!
Bookmark and Share
03/12/2010
F1

Δεν έχει καμία αμφιβολία πως θα συνεχίσει να οδηγεί για λογαριασμό της Virgin ο Τίμο Γκλοκ και την επόμενη σεζόν. Ο Γερμανός πιλότος έχει συμβόλαιο με την ομάδα , ωστόσο το όνομα του δεν υπήρχε στην επίσημη λίστα της FIA για τις ομάδες και τους πιλότους που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν.

«Είμαι ενθουσιασμένος και ναι είμαι σίγουρος πως θα οδηγώ για τη Virgin. Υπήρξαν κάποιες φήμες που ήθελαν να φεύγω από την ομάδα, αλλά δεν έχει να κάνει με αυτό, εγώ θέλω να προοδεύω. Δεν είναι μόνο 99,9% σίγουρο πως θα μείνω, αλλά 100%, έχω ένα συμβόλαιο με την ομάδα, την οποία θέλω να βοηθήσω», ήταν τα λόγια του Τίμο Γκλοκ.

Ωστόσο, ο Γερμανός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον ομόσταβλό του, υποστηρίζοντας την απόφαση της ομάδας να καθυστερήσει την ανακοίνωση του ονόματος του δεύτερου πιλότου.

«Νομίζω ότι είναι σωστό να πάρουν όσο χρόνο χρειάζονται, ώστε να έχουν τον καλύτερο συνδυασμό πείρας και ηλικίας και να διαβεβαιώσουμε ότι μπορούμε να εξελιχθούμε όσο γρήγορα θέλουμε», συμπλήρωσε ο Γκλοκ.

Ο 28χρονος πιλότος είχε μια δύσκολη σεζόν με τη νεοεισερχόμενη Virgin, ωστόσο φέτος ευελπιστούν σε καλύτερα αποτελέσματα.Πηγή: sport-fm.gr

Tags F1
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide