Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Τσακάλι… ο Σουμάχερ!
Bookmark and Share
17/11/2010
Μίκαελ Σουμάχερ

Μια δοκιμή φτάνει για να καταλάβει ο Μίκαελ Σουμάχερ αν το μονοθέσιο του είναι αρκετά ανταγωνιστικό, όπως έκανε και φέτος. Ο Γερμανός μπορεί να βρίσκονταν μακριά από τα γκριντ τρία χρόνια, ωστόσο με το που βρέθηκε πίσω από το τιμόνι της Mercedes αντιλήφθηκε τα προβλήματα που θα αντιμετώπιζε στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Μπορώ να οδηγήσω το μονοθέσιο και να δημιουργήσω μια ιδέα, μολονότι ότι οι κανονισμοί μπορεί να αλλάξουν και να μην είναι 100% σωστή. Ελπίζω να μην έχουμε προειδοποιητικά μηνύματα και να έχουμε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, το οποίο θα εξελίξουμε και θα είναι πολύ σημαντικό αυτό που θα δείτε στο τέλος των δοκιμών για τον πρώτο αγώνα», ήταν τα λόγια του Σουμάχερ.

Ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής δεν συμφώνησε πως η σεζόν της επιστροφής του δεν μπορεί να είναι ισοδύναμη με τη χρονιά ενός ρούκι:

«Θα διαφωνήσω με αυτό, είναι πραγματικά σημαντικό να συγκρίνουμε τη χρονιά μου με τη χρονιά ενός ρούκι; Δεν είμαι σίγουρος», τόνισε ο Σουμάχερ, ο οποίος συμπλήρωσε πως από τώρα έχουν θέσει στόχους που θέλουν να εκπληρώσουν.


Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide