Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Πιέζουν για αλλαγές στη Ferrari!
Bookmark and Share
17/11/2010
Ferrari

Η λανθασμένη στρατηγική που ακολούθησε η Ferrari στο τελευταίο και πιο κρίσιμο γκραν πρι της σεζόν στην πίστα του Άμπου Ντάμπι, όχι μόνο εμπόδισε τον Αλόνσο από το να πανηγυρίσει τον τρίτο του Παγκόσμιο τίτλο, αλλά δημιούργησε και αναστάτωση στην ομάδα.

Μόλις δύο μέρες μετά τη λήξη του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1, ιταλικά Μέσα, αναφέρουν πως πρέπει να γίνουν αλλαγές στη Ferrari, ωστόσο αυτό έχει προκαλέσει τη δυσφορία του αφεντικού της σκουντερία, Στέφανο Ντομενικάλι.

«Λυπάμαι που βλέπω ότι μερικοί είναι έτοιμοι να μας «αποκεφαλίσουν» όταν τα πράγματα πηγαίνουν στραβά. Δεν μπορώ να καταλάβω τους ηττοπαθείς, αυτούς που βυθίζονται στην ιδέα ότι όλα πάνε λάθος, ότι όλα πρέπει να ξεκινήσουν από την αρχή», ήταν τα λόγια του Μοντεζέμολο, ο οποίος πρόσθεσε,

«Το μόνο πράγμα που θέλουμε, είναι να πάρουμε μια ανάσα, αν γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να πιέσουμε όλους για να κάνουν καλύτερη δουλειά την επόμενη σεζόν. Πρέπει να δουλέψουμε στα σημεία που χρειαζόμαστε βελτίωση, να εξελιχθούμε και να δούμε ακριβώς τι ακριβώς χρειαζόμαστε για το επόμενο πρωτάθλημα», συμπλήρωσε το αφεντικό της σκουντερία.


Πηγή: sport-fm.gr

Tags Ferrari
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide