Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Παραδέχτηκαν το λάθος στη Ferrari
Bookmark and Share
15/11/2010
Ferrari

Όσο έπεφτε το σκοτάδι στην πίστα του Άμπου Ντάμπι, τόσο η υπόθεση τίτλος απομακρύνονταν από τον Φερνάντο Αλόνσο. Στον τελευταίο και πιο κρίσιμο αγώνα, οι άνθρωποι της Ferrari πήραν λάθος απόφαση, καταστρέφοντας τον αγώνα του Ισπανού, ο οποίος ήθελε την τέταρτη θέση για να πανηγυρίσει τον τίτλο.

«Είμαστε στεναχωρημένοι, φτάσαμε τόσο κοντά στον στόχο μας και τον χάσαμε μέσα σε λίγα λεπτά, πραγματικά αυτό πονάει. Πήραμε λάθος απόφαση όσον αφορά τη στρατηγική σε τρία σημεία. Θεωρήσαμε αντίπαλο τον Γουέμπερ, ανησυχούσαμε περισσότερο για τη φθορά των ελαστικών και δεν σκεφτήκαμε τη δυσκολία να προσπεράσει τα μονοθέσια που βρίσκονταν στην πίστα», τόνισε το αφεντικό της σκουντερία, Στέφανο Ντομενικάλι, ο οποίος συμπλήρωσε πως ο τίτλος δεν χάθηκε στο Άμπου Ντάμπι, αλλά σε όλα τα γκραν πρι που ο Αλόνσο, έχασε βαθμούς από τους αντιπάλους του.

Ωστόσο, η σκουντερία δεν δείχνει να τα παρατά, καθώς προειδοποίησε πως και την επόμενη σεζόν θα είναι ανταγωνιστική:

«Θέλω να συγχαρώ τον Φερνάντο, ο οποίος είναι έξοχος πιλότος και άνθρωπος. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα για την καθημερινή τους δουλειά», συμπλήρωσε ο Ντομενικάλι, ο οποίος έδωσε τα συγχαρητήρια του και στον νέο Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Σεμπάστιαν Φέτελ.


Πηγή: sport-fm.gr

Tags Ferrari
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide