Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
«Συγχαρητήρια στην Red Bull»
Bookmark and Share
08/11/2010
F1

Μπορεί οι άνθρωποι της McLaren να πανηγύριζαν στο γκραν πρι της Κορέας όταν οι Φέτελ και Γουέμπερ εγκατέλειψαν, αλλά αυτά είναι περασμένα ξεχασμένα. Το αφεντικό της Βρετανικής ομάδας, Μάρτιν Γουίτμαρς, αμέσως μετά το τέλος του βραζιλιάνικου γκραν πρι έσπευσε να δώσει τα συγχαρητήρια στον Κρίστιαν Χόρνερ για την κατάκτηση του τίτλου των Κατασκευαστών.

«Η μάχη για τους κατασκευαστές τελείωσε στο γκραν πρι της Βραζιλίας και νικητές ήταν η Red Bull. Μπορεί αυτό που είπα να έρχεται σε αντίθεση με τη φιλοσοφία της McLaren , η οποία είναι μόνο οι νίκες, αλλά είναι αναζωογονητικό να βλέπεις έναν καινούριο κατασκευαστή να παίρνει το πρωτάθλημα», τόνισε ο Γουίτμαρς, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους πιλότους του.

«Ο Τζένσον έχασε την ευκαιρία να διατηρήσει τον τίτλο του, αλλά είναι σημαντικός για την ομάδα και έκανε μια καλή αρχή με τη Mercedes. O Λιουίς είναι ακόμη στο κυνήγι του τίτλου και παρά τις δυσκολίες θα δώσει τα πάντα στο Άμπου Ντάμπι για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα», συμπλήρωσε το αφεντικό της McLaren.


Πηγή: sport-fm.gr

Tags F1
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide