Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Μέσα στους στόχους του!
Bookmark and Share
08/11/2010
Νίκο Χούλκενμπεργ

Μόνο ικανοποιημένος θα μπορούσε να ήταν ο Νίκο Χούλκενμπεργ, φεύγοντας από το Ινετρλάγκος. Ο Γερμανός πιλότος της Williams εκκίνησε από την πολ ποζίσιον, ωστόσο αμέσως μετά την εκκίνηση είδε τα μονοθέσια της Red Bull, αλλά και τον Αλόνσο να τον προσπερνούν.

«Είμαι χαρούμενος από το αποτέλεσμα, έδωσα τα πάντα. Με δυσκόλεψε λίγο το μονοθέσιο δεν ήταν εύκολο να το οδηγήσω, αλλά κράτησα τον Κολυμπιτσα πίσω μου. Η ομάδα έκανε ένα πολύ γρήγορο πιτ στοπ και διάλεξε την καλύτερη στρατηγική, απλά θέλαμε λίγο περισσότερο ρυθμό», ήταν τα λόγια του Χούλκενμπεργκ, ο οποίος στη Βραζιλία πανηγύρισε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα την κατάκτηση της πολ ποζίσιον.

«Ακόμη και αν εκκίνησα από την πολ οι προσδοκίες μου ήταν μεταξύ πέμπτης και δέκατης θέσης, συνεπώς η όγδοη θέση σημαίνει ότι τώρα είμαστε στην έκτη θέση του πρωταθλήματος των Κατασκευαστών», συμπλήρωσε ο Γερμανός.

Ωστόσο, η ομάδα ακόμη δεν έχει ανακοινώσει επίσημα με ποιους πιλότους θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν, την ώρα που φήμες θέλουν τον Χούλκενμπεργκ νa δοκιμάζει μονοθέσιο της HRT στην πίστα του Άμπου Ντάμπι.


Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide