Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Με το μυαλό μόνο στη νίκη!
Bookmark and Share
02/11/2010
Φόρμουλα 1

Να αφήσει πίσω του το άσχημο αποτέλεσμα στην πίστα της Κορέας θέλει ο Μαρκ Γουέμπερ, ο οποίος έχει μοναδικό στόχο να ξανακερδίσει την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα των οδηγών, το προσεχές Σαββατοκύριακο στη Βραζιλία.

Ο Αυστραλός πιλότος της Red Bull πέρυσι ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στην πίστα Ιντερλάγκος και τώρα ξέρει πως αυτό πρέπει να κάνει και φέτος αν θέλει να μείνει ζωντανός στο κυνήγι του πρωταθλήματος.

«Η πίστα στη Βραζιλία είναι από τις καλύτερες της σεζόν, όσον αφορά την ατμόσφαιρα. Οι Βραζιλιάνοι γνωρίζουν από μηχανοκίνητο αθλητισμό. Προφανώς, έχω καλές αναμνήσεις από εκεί από τα προηγούμενα χρόνια, ήταν ωραία που πέρυσι κέρδισα και είναι ξεκάθαρο ότι αυτό θέλουμε και για φέτος», ήταν τα λόγια του Γουέμπερ, ο οποίος συμπλήρωσε πως πλέον το πρωτάθλημα φτάνει στο τέλος του και ο ίδιος πρέπει να εκμεταλλευτεί κάθε δυνατότητα.

Ο 34χρονος πιλότος των «κόκκινων ταύρων» απέχει μόλις 11 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Φερνάντο Αλόνσο, ύστερα από το λάθος που έκανε στην πίστα της Κορέας και εγκατέλειψε.


Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide