Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
«Δύσκολη η πίστα του Σπα»
Bookmark and Share
29/08/2012
Φερνάντο Αλόνσο

Έτοιμος, αλλά και ανυπόμονος ενόψει του Γκραν Πρι του Σπα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της Ferrari ο Φερνάντο Αλόνσο. Ο Ισπανός πιλότος τόνισε τη σημασία του επερχόμενου αγώνα και επεσήμανε τις δυσκολίες του.

Μετά από ένα, σχεδόν, μήνα διακοπών, οι πιλότοι της Φόρμουλα 1 επιστρέφουν στη δράση, με το Γκραν Πρι του Βελγίου που θα διεξαχθεί στο Σπα. Ένας αγώνας σημαντικός για την εξέλιξη του πρωταθλήματος, αλλά και ενδεικτικός για την κατάσταση που βρίσκονται τόσο οι οδηγοί, όσο και οι ομάδες.

Με αφορμή το επερχόμενο Γκραν Πρι, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Φερνάντο Αλόνσο, παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο σάιτ της Ferrari, ευχόμενος να είναι έτοιμος τόσο αυτός όσο και η ομάδα. «Το Γκραν Πρι του Σπα έρχεται μετά από μια καλή περίοδο για μένα και την ομάδα. Έχω ξεκουραστεί και είμαι έτοιμος να τρέξω σε μια πίστα που αρέσει σε όλους. Θα είναι δύσκολος αγώνας, αφού όλοι οι πιλότοι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο. Ας ελπίσουμε πως θα είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Δεν βλέπω την ώρα να ριχτώ στη μάχη», σημείωσε ο Αλόνσο.

Στη συνέχεια ο Αλόνσο τόνισε τις δυσκολίες που οι πιλότοι θα αντιμετωπίσουν στο Σπα. «Είναι χαρακτηριστικό πως ο καιρός αλλάζει από την Παρασκευή ως την Κυριακή. Πρέπει να είσαι πολύ καλά προετοιμασμένος, τόσο πνευματικά, όσο και σωματικά, για να ανταπεξέλθεις. Η πίστα του Σπα είναι δύσκολη και απαιτητική», τόνισε ο Ισπανός πιλότος της Ferrari.Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide