Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Περιμένει πολλά από τη Ferrari
Bookmark and Share
19/07/2012
Ferrari

Την πεποίθηση ότι η Ferrari θα είναι ανταγωνιστική στο Χόκενχαϊμ, όπου θα πραγματοποιηθεί ο δέκατος γύρος της σεζόν της Φόρμουλα 1 (20-22/7) εξέφρασε ο Αντρέα Στέλα.

Ο μηχανικός της σκουντερία ανέφερε πως στην έναρξη της σεζόν δεν περίμεναν τέτοια απόδοση από τις F2012, ενώ επισήμανε πως περιμένει τα κόκκινα μονοθέσια ιδιαίτερα ανταγωνιστικά στην γερμανική πίστα.

«Στην αρχή της σεζόν θα έπρεπε να ήμασταν ιδιαίτερα αισιόδοξοι για να φανταστούμε τη θέση που βρισκόμαστε τώρα. Αλλά σε αυτό το σπορ τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν πολύ γρήγορα και η κατάσταση που βρισκόμαστε τώρα είναι αποτέλεσμα αρκετής σκληρής δουλειάς», ήταν τα λόγια του μηχανικού της σκουντερία, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Το μονοθέσιο ήταν καλό στη Βαλένθια και στο Σίλβερστοουν. Το Χόκενχαϊμ είναι μία πίστα και αργά και γρήγορα σημεία και περιμένω τη Ferrari να είναι ανταγωνιστική στη Γερμανία. Στο παρελθόν η διαχείριση των ελαστικών ήταν δύσκολη στη συγκεκριμένη πίστα, συνεπώς θα είναι ένα ενδιαφέρον τριήμερο», πρόσθεσε.Πηγή: sport-fm.gr

Tags Ferrari
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide