Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
«Δεν έχω στην ντουλάπα μου κόκκινα ρούχα»
Bookmark and Share
17/07/2012
Σεμπάστιαν Φέτελ

Πόσο πιο ξεκάθαρα να το πει ο Σεμπάστιαν Φέτελ;

Ο Γερμανός πιλότος για ακόμη μια φορά επισήμανε πως δεν έχει προβάρει την κόκκινη φόρμα, δεν έχει υπογράψει ούτε έχει συμφωνήσει με τη Ferrari, ενώ για να βάλει τέλος στις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στη σκουντερία τόνισε πως δεν έχει κανένα κόκκινο ρούχο στην ντουλάπα του!

Ο δύο φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής ανέφερε πως είναι τιμή για τον ίδιο να βρίσκεται στο… μεταγραφικό στόχαστρο της Ferrari, ωστόσο πρόσθεσε πως δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει στο μέλλον.

«Στη ντουλάπα μου έχω όσα κόκκινα ρούχα χρειάζομαι, ενώ δεν έχω προβάρει ποτέ τη φόρμα της Ferrari. Είναι τιμή για μένα που ο Στέφανο Ντομενικάλι και ο Λούκα ντι Μοντιζέμολο μπορούν να με δουν ως πιλότο της Ferrari, ωστόσο η αλήθεια είναι μία: δεν έχω υπογράψει και δεν υπάρχει καμία συμφωνία.

Όμως αν ρωτήσετε και τους 24 πιλότους του γκριντ αν θα ήθελαν να κλείσουν την καριέρα τους στη Ferrari και οι 24 θα έλεγαν ναι, όπως και εγώ απλά επειδή είναι μία εντυπωσιακή ομάδα. Αλλά ποιος ξέρει; Μπορεί όλα να αλλάξουν και να πάω σε μία άλλη ομάδα, μπορεί να μην πάω πουθενά σε όλη την υπόλοιπη καριέρα μου, επειδή μπορεί να μην υπάρχει καλύτερο μονοθέσιο από αυτό της Red Bull», ήταν τα λόγια του πιλότου των «κόκκινων ταύρων».


Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide