Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
«Έχασε» το μάτι της η Βιγιότα
Bookmark and Share
05/07/2012
Μαρία ντε Βιγιότα

Το δεξί της μάτι «έχασε» η Μαρία ντε Βιγιότα, ύστερα από το πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε στην πίστα Duxford της Αγγλίας, όπου πραγματοποιούσε δοκιμές στο αεροδυναμικό πακέτο της Marussia. Οι γιατροί κρίνουν την κατάστασή της κρίσιμη, αλλά σταθερή.

Η άτυχη γυναίκα υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τη δυνατή πρόσκρουση και υποβλήθηκε σε επέμβαση στο κρανίο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο του Κέμπριτζ, όπου νοσηλεύεται από χθες το μεσημέρι-δεν κατέστη δυνατό να της σώσουν το μάτι, που είχε υποστεί σοβαρότατη ζημιά από τη σφοδρή σύγκρουση.

«Θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την ιατρική περίθαλψη που δέχτηκε η Μαρία και η οικογένεια της και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη νευρολογική ομάδα του νοσοκομείου.

Ωστόσο, με μεγάλη θλίψη πρέπει να αναφέρουμε ότι λόγω του τραυματισμού της έχασε το δεξί της μάτι. Η οικογένεια της βρίσκεται στο νοσοκομείο και αυτή τη στιγμή είναι προτεραιότητα μας, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους υποστηρίξουμε. Σχετικά με το ατύχημα, έχουμε ξεκινήσει ανάλυση για το τι συνέβη», ανέφερε η ανακοίνωση της Marussia.Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide