Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Ντομενικάλι: «Πλεονέκτημα η Red Bull»
Bookmark and Share
25/06/2012
Red Bull

Την άποψη ότι η Red Bull έχει το πάνω χέρι στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 εξέφρασε ο Στέφανο Ντομενικάλι, παρά το γεγονός ότι στην πίστα της Βαλένθια ο Σεμπάστιαν Φέτελ εγκατέλειψε λόγω μηχανικού προβλήματος.

Το αφεντικό της σκουντερία τόνισε πως οι «κόκκινοι ταύροι» είχαν το πιο γρήγορο μονοθέσιο στους δρόμους της μαρίνας Χουάν Κάρλος.

Ακόμη, ο ισχυρός άνδρας της ιταλικής ομάδας ανέφερε πως θα συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά για να κάνουν πιο ανταγωνιστική τη Ferrari.

«Η Red Bull που είδαμε αυτό το τριήμερο ήταν σίγουρα το πιο γρήγορο μονοθέσιο. Κατά τη διάρκεια του αγώνα είχαν πολύ καλό ρυθμό και ήταν πάρα πολύ ισχυροί, αυτό πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας.

Μπορεί να είχαν ένα πρόβλημα αξιοπιστίας, αλλά και εμείς στην πραγματικότητα δεν είμαστε στο επίπεδο απόδοσης που θα θέλαμε. Βρισκόμαστε στην κορυφή του πρωταθλήματος και αυτό βοηθάει τους μηχανικούς στο Μαρανέλο να συνεχίσουν τη δουλειά», ήταν τα λόγια του αφεντικού της σκουντερία, για να συμπληρώσει στη συνέχεια.

«Πρέπει να συνεχίσουμε να πατάμε με τα πόδια μας στο έδαφος, γνωρίζοντας ότι το μονοθέσιο που έχουμε τώρα είναι εντελώς διαφορετικό από το μονοθέσιο που είχαμε στην αρχή της σεζόν. Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που οι μηχανικοί μας αντέδρασαν», πρόσθεσε.Πηγή: sport-fm.gr

Tags Red Bull
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide