Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Ποινές για Βερνιέ και Μαλδονάδο
Bookmark and Share
25/06/2012
F1

Ο Ζαν-Ερίκ Βερνιέ θα χάσει δέκα θέσεις από το επόμενο Γκραν Πρι της F1 στη Μεγάλη Βρετανία, μετά τις δύο ποινές που δέχτηκε από τους αγωνοδίκες τις πίστας της Βαλένθια, όπου διεξήχθη την Κυριακή ο όγδοος αγώνας της σεζόν.

Ο Γάλλος οδηγός της Toro Rosso θεωρήθηκε ως ο υπαίτιος της επαφής του με την Caterham του Χέικι Κοβαλάινεν στον 28ο γύρο, που είχε ως αποτέλεσμα να κλατάρουν τα ελαστικά και των δύο μονοθεσίων.

Οι αγωνοδίκες έκριναν ότι η κίνηση του Βερνιέ θα μπορούσε να έχει χειρότερες συνέπειες, οπότε τον τιμώρησαν με μείον δέκα θέσεις για το Σιλβερστόουν και με πρόστιμο 25.000 ευρώ.

Ο Βερνιέ εγκατέλειψε τον αγώνα, αμέσως μετά το ατύχημα.

Οσον αφορά τον Παστόρ Μαλδονάδο, τιμωρήθηκε από τους αγωνοδίκες για τη σύγκρουση που είχε με τον Λιούις Χάμιλτον στον προτελευταίο γύρο, χάνοντας τον έναν βαθμό της 10ης θέσης που κατέλαβε. Ο Βενεζουελάνος οδηγός της Williams δέχτηκε ποινή διέλευσης από τα pits, η οποία μεταφράζεται σε συν 20'' στον τελικό του χρόνο.

Αυτή η απόφαση έριξε τον Μαλδονάδο στη 12η θέση, με τον τελευταίο βαθμό να πηγαίνει στον ομόσταβλό του, Μπρούνο Σένα.

Ο Βενεζουελάνος έβγαλε εκτός αγώνα τον Χάμιλτον, εμβολίζοντας τη McLaren του Βρετανού.

Ο ίδιος ο Μαλδονάδο υποστήριξε μετά το τέλος της κούρσας ότι ο Χάμιλτον ήταν υπεύθυνος για το ατύχημα, επειδή δεν του έδωσε καθόλου χώρο και τον ανάγκασε να βγει εκτός πίστας.


Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide