Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
«Για να πετύχεις απαιτείται πάθος, όχι χρήματα»
Bookmark and Share
07/03/2012
Σεμπάστιαν Φέτελ

Το μυστικό της επιτυχίας αποκάλυψε ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Γερμανός πιλότος, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια έχει ανέβει στην κορυφή του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1, τόνισε πως για να πετύχει κάποιος πρέπει να έχει πάθος για αυτό που κάνει, ενώ συμπλήρωσε πως τα χρήματα μπορεί να αποτελούν κίνητρο, όχι όμως και παράγοντα που κάνει ευτυχισμένο έναν άνθρωπο.

«Χρειάζεσαι πάθος για να πετύχεις. Ναι, το να είσαι οδηγός στη Φόρμουλα 1 είναι κάτι ιδιαίτερο, αλλά γενικά αν δεν σου αρέσει αυτό που κάνεις, δεν πρόκειται να είσαι καλός. Πάντα θα σκέφτεσαι αν αυτό που κάνεις είναι το σωστό. Δεν είναι καλό αν απλά πηγαίνεις στη δουλειά με μοναδικό σκοπό να πληρωθείς στο τέλος του μήνα.

Τα χρήματα μπορεί να είναι ένα κίνητρο, αλλά ποτέ δεν μπορούν να σε κάνουν ευτυχισμένο. Προφανώς, το να τρέχεις στην F1, για κάθε έναν από εμάς είναι τύχη γιατί είναι κάτι που ονειρευόμαστε από μικρά παιδιά»
, ήταν τα λόγια του δύο φορές Παγκόσμιου πρωταθλητή, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε πως θεωρεί φαβορί τον εαυτό του για την φετινή σεζόν.

Ωστόσο, ο Γερμανός πιλότος ακόμη δεν έχει αποφασίσει ποιο θα είναι το όνομα του μονοθεσίου του.

«Ακόμη δεν ξέρουμε, αλλά έχουμε μία λίστα με πιθανά ονόματα. Πρέπει να είναι κάποιο γυναικείο, καθώς πιστεύω ότι είναι ωραίο για το μονοθέσιο το κάνει πιο σέξι», συμπλήρωσε ο πιλότος των «κόκκινων ταύρων»Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide