Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Ενθουσιασμένος ο Χιρβόνεν!
Bookmark and Share
07/03/2012
WRC

Πως και πως περιμένει ο Μίκο Χιρβόνεν την έναρξη του τρίτου γύρου του Παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις χωμάτινες ειδικές του Μεξικού (8-11 Μαρτίου).

Ο Φινλανδός οδηγός της Citroen τόνισε πως είναι ενθουσιασμένος με τους χρόνους του, ύστερα από τις δοκιμές που έκανε σε χωμάτινες ειδικές, ενώ δεν έκρυψε τη χαρά του –για ακόμη μια φορά- που οδηγεί για λογαριασμό της Citroen.

«Το μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος πραγματοποιείται σε χωμάτινες διαδρομές, συνεπώς θα είναι ενδιαφέρον να δούμε την κατάταξη των οδηγών και την κατάσταση των ομάδων.

Eλπίζω να κάνω τον ταχύτερο χρόνο σε κάποιες ειδικές, αλλά έχω συνειδητοποιήσει ότι εμείς ανταγωνιζόμαστε όλες τις ομάδες μαζί», ήταν τα λόγια του Χιρβόνεν, ο οποίος στον προηγούμενο γύρο έδειξε πως έχει προσαρμοστεί με τη νέα του ομάδα, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση.

«Είμαι ενθουσιασμένος που συμμετέχω σε αυτό το ράλι με την Citroen, γιατί η ομάδα έχει καλά αποτελέσματα εκεί. Ακόμη, είμαι ακόμη πιο ενθουσιασμένος με το γεγονός ότι στις δοκιμές που έκανα στο χώμα, τα πήγα πολύ καλά», συμπλήρωσε ο 31χρονος Φινλανδός.


Πηγή: sport-fm.gr

Tags WRC
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide