Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Η τελευταία των παρουσιάσεων! (video)
Bookmark and Share
21/02/2012
Mercedes GP

Το μονοθέσιο της αποκάλυψε η Mercedes GP στην πίστα της Βαρκελώνης, πριν την έναρξη της δεύτερης περιόδου των δοκιμών εξέλιξης (21-24/2). Η ομάδα με την W03 θέλει να αφήσει πίσω της τα δύο προηγούμενα χρόνια, έχοντας ως στόχο να καταφέρουν να ανταγωνιστούν τις Red Bull, McLaren και Ferrari.

Η παρουσίαση του μονοθεσίου δεν προκάλεσε εκπλήξεις, δεδομένου ότι ο σχεδιασμός του ρύγχους, έχει το… σκαλοπάτι, όπως όλες οι ομάδες, εκτός της McLaren.

Η Mercedes στην πρώτη περίοδο των χειμερινών δοκιμών πήρε μέρος με το περσινό μονοθέσιο, θέλοντας να δοκιμάσει τις νέες γόμες των ελαστικών, αλλά και να δώσει χρόνο στους μηχανικούς να τελειοποιήσουν το καινούριο μονοθέσιο.

Πίσω από το τιμόνι της Mercedes GP και αυτή τη σεζόν- τρίτη συνεχόμενη- θα είναι οι Γερμανοί Μίκαελ Σουμάχερ και Νίκο Ρόσμπεργκ.

«Η W03 είναι ένα μονοθέσιο για το οποίο πιστεύουμε και ελπίζουμε να είμαστε υπερήφανοι και να πάρουμε αποτελέσματα στην πίστα γιατί όλοι έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά», ήταν τα λόγια του αφεντικού της ομάδας, Ρος Μπρον.


Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide