Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Αλλαγή στο… παρά πέντε!
Bookmark and Share
17/02/2012
Φόρμουλα 1

Τα ήρεμα νερά του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1 τάραξε η Caterham με την αλλαγή πιλότου στο… παρά πέντε. Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της δεύτερης περιόδου των χειμερινών δοκιμών (21-24/2) η ομάδα ανακοίνωσε την αντικατάσταση του Γιάρνο Τρούλι από τoν Βιτάλι Πετρόφ.

«Αυτή είναι μία από τις πιο συναρπαστικές ημέρες. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα έκανα προπόνηση, συνεπώς είμαι έτοιμος να επιστρέψω στο κοκπιτ και να αρχίσω δουλειά. Από αυτά που έχω δει, το νέο μονοθέσιο είναι ένα ακόμη βήμα προς τα μπροστά.

Δεν μπορώ να περιμένω για τις πρώτες δοκιμές στην πίστα της Βαρκελώνης. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους και τους συνεργάτες μου για την υποστήριξη και την υπομονή τους», ανέφερε ο Πετρόφ, ο οποίος ύστερα από δύο χρόνια… θητείας στην Lotus, άλλαξε στέγη.

Στον αντίποδα βρίσκεται ο Γιάρνο Τρούλι, ο οποίος θα μείνει εκτός γκριντ, για πρώτη φορά από το 1997.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Τόνι και όλους στην ομάδα για αυτές τις δύο σεζόν που περάσαμε μαζί. Από το μηδέν φτιάξαμε μία ομάδα. Είμαι πολύ περήφανος που πήρα μέρος σε αυτό. Καταλαβαίνω την απόφαση της ομάδας και θέλω να ευχηθώ σε όλους τα καλύτερα», ήταν τα λόγια του Τρούλι.

Στη δύσκολη απόφαση να αντικαταστήσει τον Τρούλι αναφέρθηκε ο Τόνι Φερνάντες. Το αφεντικό της Caterham τόνισε πως με τον Βιτάλι Πετρόφ η ομάδα είναι έτοιμη να γράψει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της.

«Δεν ήταν μία εύκολη απόφαση να αντικαταστήσουμε τον Γιάρνο, αλλά έπρεπε για να διασφαλίσουμε ότι θα δώσουμε νέα ώθηση στην ομάδα στην κοιτάζοντας πραγματικά την παγκόσμια αγορά».

Ο Γιάρνο είναι ένα απίστευτο ταλέντο και μέσα από την μακρόχρονη παρουσία του θα το αποδείξει. Ωστόσο, τώρα ήρθε η ώρα να γράψουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της ομάδας μας και ο Βιτάλι είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να μας βοηθήσει».

Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide