Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Με τρεις Citroen το 2012!
Bookmark and Share
16/12/2011
Citroen

Με τρία αυτοκίνητα θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν η Citroen. Η ομάδα ανακοίνωσε πως από τον δεύτερο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στη μάχη του τίτλου θα ριχτεί και ο Νασίρ Αλ- Ατίγια με την DS3.

Ο νικητής του Ράλι Ντακάρ από την επόμενη σεζόν θα είναι ομόσταβλος με τους Λεμπ και Χιρβόνεν, ενώ η διεκδίκηση του τίτλου του – στο Ντακάρ- θα τον εμποδίσει να πάρει μέρος στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την άφιξη του Αλ Ατίγια. Είναι ένας ολοκληρωμένος οδηγός με πολύ εμπειρία, όπως αποδεικνύεται από τα αποτελέσματά του. Είμαστε ενθουσιασμένοι που διάλεξε την ομάδα μας για να κάνει ντεμπούτο στο World Rally Car και είμαστε αποφασισμένοι να τον υποστηρίξουμε για να φτάσει στο ανώτατο επίπεδο», ανάφερε το αφεντικό της
Citroen, Ολιβιέ Κεσνέλ.

Ανυπόμονος δήλωσε και ο 40χρονος οδηγός, ο οποίος συμπλήρωσε πως η εμπειρία που έχει από το Ντακάρ είναι πολύ σημαντική.

«Αισθάνομαι πως είναι ένα σημαντικό βήμα. Η εμπειρία που έχω κερδίσει από το Ντακάρ είναι πολύ χρήσιμη και οι ικανότητες όσον αφορά στην αντοχή είναι σημαντικό σε αυτά τα ράλι», δήλωσε ο Αλ Ατίγια.

Πηγή: sport-fm.gr 

Tags Citroen
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide