Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Κατηγορίες από το… χρονοντούλαπο!
Bookmark and Share
09/12/2011
F1

Μπορεί να έχουν περάσει 17χρόνια, ωστόσο ο Γιος Φερστάπεν συνεχίζει να επιμένει πως ο πρώτος τίτλος του Μίκαελ Σουμάχερ, το 1994 με την Benetton, προήρθε ύστερα από παράνομες ενέργειες.

Ο Ολλανδός πρώην πιλότος τόνισε πως το μονοθέσιο του τότε ομόσταβλού του, ήταν διαφορετικό από το δικό του, όσον αφορά στα ηλεκτρονικά βοηθήματα.

«Ξέρω τι συνέβη, όταν ήμασταν μαζί στην Benetton. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι ψάχνω για δικαιολογίες, αλλά εγώ ξέρω πως το μονοθέσιο μου ήταν διαφορετικό από το δικό μου.

Πάντα πίστευα ότι ήταν αυτό ήταν αδύνατο. Φρέναρα στο όριο και έμπαινα στις στροφές όσο πιο γρήγορα μπορούσα, συνεπώς πως ο Σούμαχερ μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο; Κάτι λάθος υπήρχε.

Υπήρχαν διαφορετικά οδηγικά ηλεκτρονικά βοηθήματα. Ποτέ δεν έγινε αναφορά σε αυτό, αλλά είμαι πεπεισμένος. Όταν αργότερα ρώτησα τον Μπριατόρε, μου απάντησε ”Ας μην μιλήσουμε για αυτό”. τώρα ξέρω πολλά», ήταν τα λόγια Φερστάπεν, για να συμπληρώσει στη συνέχεια.

«Ο Μίκαελ εξαρτιόταν από το μονοθέσιο, περισσότερο από τον καθένα. Για τους περισσότερους είναι θεός, αλλά δεν είναι υπερήρωας, με ένα καρτ δεν θα μπορούσε να με ανταγωνιστεί», πρόσθεσε.

Πηγή: sport-fm.gr 

Tags F1
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide