Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Η ώρα της επιστροφής!
Bookmark and Share
09/12/2011
Ρομάν Γκροσεάν

Ο Ρομάν Γκροσεάν θα είναι ο πιλότος που θα πάρει τη δεύτερη θέση της Lotus Renault, αντικαθιστώντας τον Βιτάλι Πετρόφ. Ο Γάλλος πιλότος στα τελευταία γκραν πρι της σεζόν που πέρασε, πήρε μέρος στις δοκιμές της Παρασκευής και όπως φαίνεται ικανοποίησε με την απόδοσή του, το αφεντικό της ομάδας, Ερίκ Μπουγιέ.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι ένας από τους οδηγούς για το 2012. Υπάρχει ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό μου, επειδή θα βρίσκομαι πίσω από το τιμόνι, την επόμενη σεζόν, Νιώθω προνομιούχος με την ευκαιρία που μου δόθηκε», ήταν τα λόγια του Γκροσεάν, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε.

«Το να τρέχεις δίπλα σε έναν Παγκόσμιο Πρωταθλητή, ο οποίος έχει τόσο θέληση κατά την επιστροφή του στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1, θα είναι μία υπέροχη εμπειρία και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα με βοηθήσει να βελτιώσω την απόδοσή μου. Το να επιστρέφω στον Enstone, είναι σαν να επιστρέφω στο σπίτι μου. Δεν θα τους απογοητεύσω και θέλω να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν για την επιστροφή μου», πρόσθεσε.

Ευχαριστημένος από την εν λόγω εξέλιξη, δήλωσε το αφεντικό της ομάδας, Ερίκ Μπουγιέ.

«Μας εντυπωσίασε, όταν οδήγησε για λογαριασμό μας, στις δοκιμές του Άμπου Ντάμπι και της Βραζιλίας. Είμαστε σίγουροι πως δίνοντας του μια θέση, θα μας βοηθήσει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τους Βιτάλι Πετρόφ και Μπρούνο Σένα για τη συνεισφορά τους και θέλω να τους ευχηθώ ότι καλύτερο», ανέφερε.

Ο Γκροσεάν είχε βρεθεί ξανά στην Renault το 2009, ενώ φέτος πήρε μέρος στο GP2 Series – πανηγυρίζοντας στην πρώτη θέση- και στο GP2 Asia Series.


Πηγή: sport-fm.gr 

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide