Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Θέλει να συνεχίσει!
Bookmark and Share
08/12/2011
Μαρκ Γουέμπερ

Δεν «βλέπει» να συνταξιοδοτείται ο Μαρκ Γουέμπερ μετά το 2012. Ο Αυστραλός πιλότος της Red Bull, έχει συμβόλαιο με τους «κόκκινους ταύρους» μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν, ωστόσο αυτό δεν τον πτοεί, δεδομένου ότι έχει συνηθίσει στα μονοετή συμβόλαια.

«Μπορώ να δω τον εαυτό μου να συνεχίζει λίγο ακόμη. Ο Χέλμουτ ήταν αρκετά πρόθυμος να μου προσφέρει μονοετές συμβόλαιο και με τρόπο που δεν ήταν κακός για μένα. Αυτό είναι το σημείο εκκίνησης τα τελευταία τρία ή τέσσερα χρόνια. Αυτός είναι ο τρόπος, κάθε χρόνο στο μέσο της σεζόν, καθόμαστε και συζητάμε κάποια πράγματα», ήταν τα λόγια του 35χρονου Γουέμπερ, για να συμπληρώσει στη συνέχεια.

Ο Αυστραλός πιλότος, φέτος, διένυσε μία δύσκολη χρονιά, ανεβαίνοντας μόνο μία φορά στο πρώτο σκαλί του βάθρου, τονίζοντας ωστόσο πως από την επόμενη σεζόν θέλει να είναι περισσότερο ανταγωνιστικός, κοιτάζοντας όλους τους αντιπάλους του και όχι μόνο τον ομόσταβλό του, Σεμπάστιαν Φέτελ.

«Δεν σκέφτομαι μόνο τον Φέτελ, αλλά όλους. Η McLaren πρόκειται να είναι δυνατή, όπως και η Ferrari, εμείς πρέπει να ξεκινήσουμε καλά», συμπλήρωσε ο Αυστραλός.


Πηγή: sport-fm.gr 

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide