Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Έμεινε γιατί την πιστεύει
Bookmark and Share
08/12/2011
Νίκο Ρόσμπεργκ

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Mercedes GP, αποκάλυψε ο Νίκο Ρόσμπεργκ. Ο Γερμανός πιλότος τόνισε πως πιστεύει στην ομάδα του και στους συντελεστές της.

Ο 26χρονος Γερμανός μπορεί φέτος να μην κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, κάτι που έκανε τρεις φορές την πρώτη του χρονιά με την ομάδα του, ωστόσο είναι σίγουρος πως την επόμενη σεζόν θα έχει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, με το οποίο θα διεκδικεί νίκες.

«Αποφάσισα να μείνω επειδή είμαι σίγουρος ότι η κατάσταση θα αλλάξει. Η Mercedes κάνει τα πάντα για να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Ο Ρος Μπρον μου είπε πως ο Άλντο Κόστα είναι πολύ καλός, όπως και οι υπόλοιποι τεχνικοί», ήταν τα λόγια του Ρόσμπεργκ, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε.

«Σχεδόν όλοι μου οι φίλοι είναι Ιταλοί, υποστηρίζουν την Ferrari και με ρωτάνε πότε θα οδηγήσω το κόκκινο αυτοκίνητο. Αλλά, αυτό δεν με πτοεί, είμαι Γερμανός και το να συνεχίζω να οδηγώ για την Mercedes είναι υπέροχο. Απλά μου λείπει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο και είμαι σίγουρος πως θα το έχω το 2012. Δεν μπορώ να περιμένω», πρόσθεσε.


Πηγή: sport-fm.gr 

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide