Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Ιδού ο πρώτος!
Bookmark and Share
02/12/2011
Παστόρ Μαλδονάδο

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Παστόρ Μαλδονάδο, ανακοίνωσε η Williams. Ο πιλότος από την Βενεζουέλα, ικανοποίησε με τις αποδόσεις του, την πρώτη του χρονιά στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ομάδα τον εμπιστεύεται και για την επόμενη σεζόν.

«Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω με την Williams για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει θέσεις και να βρίσκεται όσο υψηλότερα μπορεί στο γκριντ. Η σεζόν που πέρασε ήταν δύσκολη για όλους, αλλά προσωπικά είχα την ευκαιρία να μάθω πολλά και να βελτιωθώ.

Είμαι σίγουρος πως τα βήματα που έχουμε κάνει, ώστε να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί το 2012 θα αποδώσουν καρπούς, είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι μέρος αυτού, καθώς επίσης που εκπροσωπώ την Βενεζουέλα», ήταν τα λόγια του πιλότου της Williams.

Την ικανοποίηση του από την απόδοση του Μαλδονάδο, εξέφρασε το αφεντικό της ομάδας, Φρανκ Γουίλιαμς.

«Ο Παστόρ ταιριάζει με την ομάδα πάρα πολύ και συμμετέχει πολύ στις εργασίες στο εργοστάσιο. Θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο το 2012, σεζόν που θα ανασυνταχθούμε και θα προχωρήσουμε μπροστά», ανέφερε.

Η ομάδα επίσης ανακοίνωσε πως ο Βαλτέρι Μπότας, θα έχει τη θέση του δοκιμαστή. Ωστόσο, θολό παραμένει το τοπίο σχετικά με τον Ρούμπενς Μπαρικέλο, ο οποίος ακόμη δεν γνωρίζει που θα συνεχίσει να αγωνίζεται.


Πηγή: sport-fm.gr 

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide