Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Ξαναβρήκε στέγη o Ισπανός!
Bookmark and Share
22/11/2011
F1

Από την… ντουλάπα αναμένεται να βγάλει ξανά κράνος και γάντια ο Πέδρο ντε λα Ρόσα. Ο Ισπανός δοκιμαστής της McLaren από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται με την HRT, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο με την ομάδα.

Ο 40χρονος πιλότος τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος με την εν λόγω εξέλιξη, τονίζοντας πως επέλεξε την HRT για τρεις λόγους.

«Είναι πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα μου ως πιλότος. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και νιώθω έτοιμος να αναλάβω αυτήν την πρόκληση που με παρακινεί με ιδιαίτερο τρόπο. Η απόφασή μου να συμμετάσχω σε αυτό το πρότζεκτ απορρέει από τρεις λόγους. Πρώτον, ότι ήθελα να επιστρέψω στη δράση, έπειτα η HRT είναι ισπανική ομάδα και τέλος εκεί βρίσκεται και ο Πέρεθ Σάλα», ήταν τα λόγια του Ντε λα Ρόσα, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε.

«Βρίσκομαι εδώ για να δουλέψω σκληρά, με σεμνότητα και σοβαρότητα, ξέρουμε που βρισκόμαστε τώρα, αλλά και που θέλουμε να βρεθούμε σε δύο χρόνια. Για έμενα ήρθε η ώρα να δείξω ότι έχω μάθει τόσα χρόνια», συμπλήρωσε.

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε και το αφεντικό της ομάδας, Κόλιν Κόουλς.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο ντε λα Ρόσα θα είναι ένα βασικό πλεονέκτημα στην προσπάθεια μας να βελτιώσουμε την απόδοσή μας. Είναι σπουδαίος άνθρωπος και έμπειρος οδηγός», ανέφερε.


Πηγή: sport-fm.gr 

Tags F1
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide