Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
«Τέτοιες πορείες δεν συμβαίνουν συχνά»
Bookmark and Share
15/11/2011
Φόρμουλα 1

Ένα γκραν πρι, πριν πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1 ο Σεμπάστιαν Φέτελ, χαρακτήρισε τη φετινή σεζόν σαν ένα... καλοδουλεμένο παραμύθι. Ωστόσο, ο Παγκόσμιος πρωταθλητής αναφέρθηκε και στις διαφορές από την προηγούμενη χρονιά, τονίζοντας πως τα λάθη του 2010 τους βοήθησαν να ωριμάσουν.

«Ένα πράγμα είναι σίγουρο, πως τέτοιες χρονιές δεν συμβαίνουν συχνά. Ήταν ένα καλό παραμύθι από την αρχή, χωρίς ίχνος ατυχίας. Το μονοθέσιο ποτέ δεν με απογοήτευσε και ποτέ δεν απογοητευτήκαμε και εμείς. Σίγουρα, υπήρξαν κάποια μικροθέματα, αλλά ποτέ δεν τρέξαμε με μία κακή στρατηγική. Η βελτίωση συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά είναι πως δεν ενοχλούμαι από κάποιες καταστάσεις», ήταν τα λόγια του Φέτελ, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε.

«Αυτή τη σεζόν έγινε κατανοητό πως το μονοθέσιο μας δεν ήταν τόσο καλό όσο πέρυσι, αλλά αυτό που έκανε τη διαφορά είναι πως εμείς σαν άνθρωποι έχουμε ωριμάσει. Ήμασταν πιο σταθεροί και προφανώς έχουμε μάθει από τα λάθη της περσινής σεζόν», πρόσθεσε ο Παγκόσμιος πρωταθλητής. 

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide