Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Άναψε φωτιές!
Bookmark and Share
15/11/2011
McLaren

Τα ήσυχα νερά στην οικογένεια της McLaren τάραξε το αφεντικό της ομάδας, Μάρτιν Γουίτμαρς, τονίζοντας πως οι δύο πιλότοι του θα μονομαχήσουν για την τέταρτη νίκη στο τελευταίο γκραν πρι της σεζόν στην πίστα της Βραζιλίας. Ωστόσο, έντονη ήταν η αντίδραση του Λιούις Χάμιλτον.

«Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το είπε αυτό, δεν αληθεύει. Σίγουρα και οι δύο θέλουμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά δεν έχει σημασία ποιος από τους δύο θα το καταφέρει. Αυτή είναι η δική μου άποψη», ήταν τα λόγια του Χάμιλτον.

Και ο Μπάτον θέλει να διεκδικήσει την τέταρτη νίκη σε ένα εντυπωσιακό γκραν πρι, στην πίστα της Βραζιλίας, ωστόσο τόνισε πως δεν θα είναι οι μόνοι που θα θέλουν να ρίξουν την αυλαία του πρωταθλήματος με ένα καλό αποτέλεσμα.

«Μου αρέσει πολύ να οδηγώ εκεί. Προφανώς και ο Λιούις θα νιώθει το ίδιο και φυσικά δεν θα είμαστε οι μόνοι. Ο Σεμπ θα θέλει να επιστρέψει δυνατός, ο Αλόνσο είναι σε πολύ καλή κατάσταση και γενικά η Ferrari δουλεύει πολύ καλά. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την πρόκληση», ανέφερε ο πιλότος της McLaren.

Πηγή: sport-fm.gr 

Tags McLaren
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide