Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Αποφασισμένος για τίτλο!
Bookmark and Share
11/11/2011
WRC

Λίγες ώρες απομένουν για να ανοίξει η αυλαία του τελευταίου γύρου του Παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι, στις ειδικές της Βρετανίας. Λεμπ και Χιρβόνεν θα ριχτούν στη μητέρα των μαχών, αφού μόλις οχτώ είναι οι βάθμοι που τους χωρίζουν.

Αισιόδοξος δηλώνει ο οδηγός της Citroen, στη διεκδίκηση του όγδοου τίτλου, τονίζοντας πως μπορεί να μετατρέψει σε πλεονέκτημα το ότι ξεκινάει πρώτος στις ειδικές.

«Αν βρέχει και μετά στεγνώνουν οι διαδρομές, αυτός που τρέχει πρώτος μπορεί να δημιουργήσει λάσπη και να δυσκολέψει τους υπόλοιπους που θα ακολουθούν. Αυτό μπορεί να είναι πλεονέκτημα, αλλά συνήθως το πρόβλημα είναι ίδιο για όλους. Είναι πολύ ωραία να αρχίζει ο τελευταίος γύρος του πρωταθλήματος με αυτόν τον τρόπο», ήταν τα λόγια του Λεμπ, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε.

«Δεν πρόκειται να ακολουθήσω τον ρυθμό του Μίκο, θέλω να έχω τον δικό μου, τον οποίο ελπίζω να βρω πολύ γρήγορα. Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρω και θα νικήσω τον Μίκο, αλλά όπως πάντα λέω σε τέτοιες συνθήκες ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος», πρόσθεσε ο Αλσατός οδηγός.Πηγή: sport-fm.gr

Tags WRC
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide