Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Σίγουρος παρά τις… αμφιβολίες
Bookmark and Share
14/10/2011
Φόρμουλα 1

Στην Κορέα βρίσκονται οι πρωταγωνιστές της Φόρμουλα 1, εκεί όπου πραγματοποιείται ο 16ος γύρος του πρωταθλήματος. Ο Λιούις Χάμιλτον «γύρισε» πιο γρήγορα από τους αντιπάλους του, στην δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών, σε βρόχινες συνθήκες, δηλώνοντας σίγουρος για την ανταγωνιστικότητα της McLaren. Ωστόσο, δεν φαίνεται να ξεχνά και τη Red Bull.

«Για ακόμη μία φορά δεν ξέρω τι κάνουν στις δοκιμές της Παρασκευής (σ.σ η Red Bull), συνεπώς τα αποτελέσματα δεν σημαίνουν τίποτα. Όμως, νομίζω πως είμαστε γρήγοροι, πιστεύω πως έχουμε ένα καλό μονοθέσιο. Ο Τζένσον στον τελευταίο αγώνα έδειξε ότι ήταν πολύ- πολύ ανταγωνιστικός, έτσι πιστεύω πως θα μπορέσουμε να τους ανταγωνιστούμε. Είτε καταφέρουμε να είμαστε πιο γρήγοροι στις κατατακτήριες, είτε όχι, θα έχει ενδιαφέρον», ανέφερε ο Χάμιλτον, ο οποίος πρόσθεσε.

«Η Παρασκευή δεν ήταν μία σημαντική ημέρα λόγω της βροχής, όμως άκουσα πως οι επόμενες δύο ημέρες θα είναι καλύτερες. Συνεπώς, μπορεί το σετάρισμα που είχαμε να είναι άσχετο με τις συνθήκες των επόμενων ημερών», συμπλήρωσε.

Πηγή: sport-fm.gr 

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide