Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Δείχνουν το ρυθμό
Bookmark and Share
30/09/2011
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι

Στις ασφάλτινες ειδικές διαδρομές της Γαλλίας συνεχίζεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, στο οποίο Citroen και Λεμπ δείχνουν τον ρυθμό εντός έδρας. Ο Αλσατός οδηγός έχει ξεκινήσει με το δεξί το τριήμερο, εντός έδρας, κάνοντας τον καλύτερο χρόνο στο shakedown και στην πρώτη ειδική της ημέρας.

Ο Σεμπαστιάν Λεμπ, οδηγεί την κούρσα της γενικής κατάταξης, ύστερα από την ολοκλήρωση των πρώτων δύο ειδικών. Στην πρώτη διαδρομή ήταν ταχύτερος, χωρίς ωστόσο να ρισκάρει ιδιαίτερα, όπως ο ίδιος δήλωσε.

«Ήταν όλα καλά, δεν πήρα μεγάλα ρίσκα επειδή τα ελαστικά ήταν αρκετά κρύα. Η ειδική ήταν πολύ στενή, ενώ γλιστρούσε πολύ», ανέφερε ο Λεμπ.

Στη δεύτερη θέση και… πιστός στο έργο του – να βοηθήσει τον Λεμπ και την Citroen να πάρει τη νίκη- βρίσκεται ο Σεμπαστιάν Οζιέ, ο οποίος έκανε τον ταχύτερο χρόνο στη δεύτερη ειδική.

Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει ο Γιάρι Λάτβαλα, με τον έτερο οδηγό της Ford και διεκδικητή του τίτλου, Μίκο Χιρβόνεν, να ολοκληρώνει τις πρώτες δύο ειδικές από την έκτη θέση.

Πολύ καλός για ακόμη μία φορά παρουσιάζεται ο Ντάνι Σόρντο, ο οποίος είναι πέμπτος με την ομάδα της Mini, πίσω από τον Πίτερ Σόλμπεργκ.

Η πρώτη ημέρα αποτελείται συνολικά από οχτώ ειδικές διαδρομές, ενώ προς το παρόν έχουν πραγματοποιηθεί οι πρώτες δύο και απομένουν άλλες δύο για να ολοκληρωθεί το πρώτο πέρασμα.

Στον αγώνα της Γαλλίας συμμετέχει και ο Ραϊκόνεν, ο οποίος ωστόσο δεν θα βαθμολογηθεί, δεδομένης της τιμωρίας που δέχτηκε από τη FIA, για αυθαίρετη απόφαση να μην πάρει μέρος στο ράλι της Αυστραλίας.

Αναλυτικά η κατάταξη μετά την SS2:

1. Λεμπ, Citroen, +14:48.8
2. Οζιέ, Citroen, +0.1
3. Λατβαλα, Ford, +5.3
4. Π. Σόλμπεργκ, Citroen, +5.4
5. Σορντο, Mini, +6.1
6. Χιρβόνεν, Ford, + 7.3
7. Μίκι, Mini, +10.9
8. Όστμπεργκ, Ford,+14.2
9. Ραϊκόνεν, Ice 1, +17.1
10. Αραούχο, Motorsport Italia, +28.1


sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide