Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Οι καλοί, οι κακοί και ο Πρωταθλητής
Bookmark and Share
27/09/2011
F1

Μπορεί στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 να απομένουν ακόμη πέντε γκραν πρι να πέσει η αυλαία, ωστόσο στη Red Bull πλέον ετοιμάζουν καπελάκια και μπλουζάκια που θα αναγράφουν «We are the Champions», ενόψει του γκραν πρι της Σουζούκας (9/10)! Το www.sport-fm.gr κάνει μια ανάλυση των τελευταίων γκραν πρι και σας παρουσιάζει τους καλούς, τους κακούς και τον πρωταθλητή!

The Champion!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ο Σεμπάστιαν Φέτελ στην Ιαπωνία θα πανηγυρίσει τον δεύτερο –συνεχόμενο- Παγκόσμιο τίτλο του και μεταξύ μας με την αξία του. 11 πολ ποζίσιον και εννιά νίκες σε 14 αγώνες. Ε, δεν θα μπορούσε να το χάσει.

Φέτος η Red Bull στα χέρια του Φέτελ «πετάει»! Ο Γερμανός με άλλο στυλ οδήγησης, πιο ώριμο πλέον έχει ανέβει στο βάθρο 13 φορές. Μόνο στη Γερμανία δεν είπε σαμπάνια, βλέποντας την καρό σημαία από την τέταρτη θέση.

Οι καλοί!

Από την κατηγορία των καλών, δεν θα μπορούσε να λείπουν οι McLaren και Ferrari, ωστόσο αυτές αναμενόμενα… πρέπει να ήταν καλές. Την έκπληξη στα τελευταία γκραν πρι κάνει η Force India. Η ομάδα του Βιτζέι Μάγια, βρίσκεται στην έκτη θέση πίσω από την Renault και αν η τελευταία συνεχίσει με τον ίδιο υποτονικό τρόπο, η Force India έχει πολλές πιθανότητες να τερματίσει πέμπτη.

Από το γκραν πρι της Γερμανίας η ομάδα βαθμολογείτε σε κάθε γκραν πρι, ενώ στη Σιγκαπούρη Ντι Ρέστα και Σούτιλ είδαν και οι δύο την καρό σημαία εντός δεκάδας, «προσφέροντας» στην ομάδα 12 βαθμούς.

Οι κακοί…

Η απόδοση της Renault αγώνα με τον αγώνα χειροτερεύει… Ύστερα από το γκραν πρι του Καναδά έχει καταφέρει να κερδίσει μόλις 10 βαθμούς σε εφτά γκραν πρι. Πλέον έχει χάσει το παιχνίδι για το κυνήγι της τέταρτης θέσης, αφού η Mercedes GP βρίσκεται 44 βαθμούς μπροστά.


sport-fm.gr

Tags F1
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide