Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Οι συμβουλές του γερόλυκου…
Bookmark and Share
19/09/2011
Φλάβιο Μπριατόρε

Μπορεί ο Φλάβιο Μπριατόρε να αρνείται κατηγορηματικά την επιστροφή του στη Φόρμουλα 1, ωστόσο δεν έχει κανένα πρόβλημα να συμβουλεύει τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος. Αυτή τη φορά ο Ιταλός επιχειρηματίας αναφέρθηκε στον Φέτελ και στο που πρέπει να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Μπριατόρε τόνισε πως ο Γερμανός θα πρέπει να παραμείνει στη Red Bull, αφού εκεί μπορούν να του προσφέρουν ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, συμπληρώνοντας πως η Ferrari δεν θα αποτελούσε την ιδανική «στέγη» για αυτόν.

«Η Ferrari είναι μία εκπληκτική ομάδα, αλλά θα πρέπει να είναι κάπου που θα του προσφέρουν ένα μονοθέσιο ικανό να κερδίζει αγώνες. Στην Ferrari θα έχει μεγαλύτερες ευθύνες σαν πιλότος. Ο Φερνάντο μπορεί να τα βγάλει πέρα, καθώς είναι αρκετά ώριμος», ήταν τα λόγια του Μπριατόρε, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον έτερο πιλότο των «κόκκινων ταύρων», Μαρκ Γουέμπερ.

«Σε κάθε άθλημα υπάρχει το νούμερο ένα. Στην Φόρμουλα είναι ο Σεμπάστιαν, αλλά και ο Μαρκ μάχεται για μία θέση. Αυτό είναι ένα επίτευγμα που δεν πρέπει να το υποτιμάμε», συμπλήρωσε.


sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide