Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
«Ένα από τα αγαπημένα μου γκραν πρι»
Bookmark and Share
19/09/2011
Τζένσον Μπάτον

Ενθουσιασμένος από τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1, μακριά από την Ευρώπη, είναι ο Τζένσον Μπάτον. Η κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού το προσεχές Σαββατοκύριακο φιλοξενείται στην Σιγκαπούρη (24-25/9) και ο Βρετανός ελπίζει να επαναλάβει τις επιτυχίες του Μονακό και της Ουγγαρίας.

«Αυτός είναι ένας αγώνας που μου αρέσει πολύ να κερδίζω και ελπίζω εκεί να μπορούμε να δείξουμε τον ίδιο ρυθμό, όπως στο Μονακό και στην Ουγγαρία, όπου ήταν δύο αγώνες που οδήγησα πολύ καλά. Είναι περίεργο που έχουμε ολοκληρώσει τη σεζόν στην Ευρώπη και ακόμη απομένουν έξι γκραν πρι. Προσωπικά μου αρέσουν αυτοί οι αγώνες που ολοκληρώνουν το πρωτάθλημα, είναι ιδιαίτεροι και από την πλευρά των οδηγών, είναι μερικές από τις καλύτερες πίστες της σεζόν», ανέφερε ο Τζένσον Μπάτον.

Ο πιλότος της McLaren, όπου θα φτάσει στη Σιγκαπούρη από την Ιαπωνία, τόνισε πως στόχος τους είναι η νίκη και για αυτή θα προσπαθήσουν.

«Θα φτάσω στην Σιγκαπούρη μέσω Ιαπωνίας, έτσι θα έχω την ευκαιρία να προετοιμαστώ μερικές μέρες. Λαμβάνοντας υπόψη την τωρινή μας απόδοση είμαι αισιόδοξος, θα είναι ένας δυνατός αγώνας για μας. Είμαι πραγματικά ικανοποιημένος από την απόδοση του μονοθεσίου μας, αλλά και από τις προσπάθειες της ομάδας», συμπλήρωσε ο Βρετανός.

Ο Μπάτον μαζί με τους Αλόνσο, Γουέμπερ και Χάμιλτον βρίσκονται στο κυνήγι της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος.


sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide