Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Με θέα το… άγνωστο
Bookmark and Share
13/09/2011
Πολ ντι Ρέστα

Αντιμέτωπος με το άγνωστο είναι ο Πολ ντι Ρέστα. Ο μικρός της Force India, δεν έχει αγωνιστεί σε καμία πίστα, από αυτές που θα φιλοξενήσουν τα τελευταία γκραν πρι του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1, με αποτέλεσμα να αγχώνεται.

«Δεν έχω τρέξει ποτέ στις πίστες, εκτός από το Άμπου Ντάμπι, όπου έκανα δοκιμές στο τέλος της περσινής σεζόν. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πάω όσο πιο καλά προετοιμασμένος μπορώ. Θα πάρω μέρος στις δοκιμές, δεν σκοπεύω να χάσω καμία, αυτό είναι σημαντικό, μία ανακούφιση», ήταν τα λόγια του Ντι Ρέστα, ο οποίος παρά το γεγονός ότι έχει να αντιμετωπίσει το άγνωστο, είναι αισιόδοξος για την κατάσταση του μονοθεσίου του.

«Η Toro Rosso πήρε αρκετούς βαθμούς στην Μόντσα, αλλά το μονοθέσιο μας θα είναι καλύτερο στην Σιγκαπούρη, καθώς η πίστα μοιάζει με αυτή της Ουγγαρίας, του Σίλβερστοουν και του Νίρμπουργκρινγκ. Νομίζω ότι θα πάμε εκεί με μικρές αναβαθμίσεις και θα είμαστε έτοιμοι να ανταγωνιστούμε τις ομάδες που πρέπει», συμπλήρωσε.

Η Force India βρίσκεται στην έκτη θέση του πρωταθλήματος των κατασκευαστών, αφήνοντας πίσω της τη Sauber.Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide