Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Προθεσμία στον Κούμπιτσα…
Bookmark and Share
12/09/2011
Renault

Μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου ο Ερίκ Μπουγιέ θέλει να ξέρει αν θα έχει τον Ρόμπερτ Κούμπιτσα στη διάθεσή του, την επόμενη σεζόν. Το αφεντικό της Renault τόνισε πως θέλει μία επίσημη ανακοίνωση μέχρι τον επόμενο μήνα, ώστε να δει τι θα κάνει.

«Το θέμα μου είναι πως δεν μπορώ να χάσω την ευκαιρία να έχω την επιστροφή του Ρόμπερτ, αλλά την ίδια στιγμή πρέπει να προστατεύσω τα συμφέροντα της ομάδας. Πρέπει να βρω τον καλύτερο πιλότο, ή τον καλύτερο που μπορώ να αντέξω», ανέφερε ο Μπουγιέ, για να συμπληρώσει στη συνέχεια.

«Θα ήθελα τον Ρόμπερτ πραγματικά, του αξίζει να επιστρέψει, αλλά μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου ή στο τέλος του μήνα πρέπει να έχω μία ξεκάθαρη εικόνα. Δεν περιμένω να είναι τόσο γρήγορος, όσο πέρυσι, επειδή όταν απέχεις για ένα χρόνο είναι δύσκολο να επιστρέψεις στην κορυφή, αλλά θέλω να μάθω αν μπορεί να το κάνει», πρόσθεσε.

Ο Κούμπιτσα την προηγούμενη εβδομάδα υποβλήθηκε στην τελευταία επέμβαση στο χέρι του και σύμφωνα με τον μάνατζερ του, Ντανιέλ Μορέλι, τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να οδηγήσει.
sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide