Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Μην πυροβολείτε τον… Σουμάχερ
Bookmark and Share
12/09/2011
Μίκαελ Σουμάχερ

Μην πυροβολείτε τον… Σουμάχερ…κάνει ότι μπορεί! Δύο χρόνια περίμενε το κοινό του Σουμάχερ, να τον θαυμάσει σε έναν αγώνα που θύμιζε τα παλιά και έπεσαν να τον φάνε. Ο Γερμανός στην πίστα της Μόντσα ήταν ανταγωνιστικός, γεγονός που μάλλον κακοφάνηκε στο αφεντικό της McLaren, Μάρτιν Γουίτμαρς, αφού ο Σούμι έγινε κακός μπελάς για τον Χάμιλτον.

Ο ισχυρός άνδρας της βρετανικής ομάδας, χαρακτήρισε πολύ σκληρό τον τρόπο οδήγησης του Σουμάχερ, ενώ αναφέρθηκε και στα παράπονα που έκανε ο Χάμιλτον για τις αλλαγές στις γραμμές του Γερμανού.

«Δεν είμαι λιγότερο αμερόληπτο άτομο, αλλά προειδοποιήθηκε δύο φορές και η έξοδος του Χάμιλτον στο γρασίδι ήταν τρομακτική. Ο Λούις παραπονέθηκε αρκετές φορές, αλλά με ήρεμο τρόπο. Η δουλειά του είναι να το κάνει, όταν οι αγωνοδίκες δεν βλέπουν», ήταν τα λόγια του Γουίτμαρς.

Από την πλευρά του το αφεντικό της Mercedes δεν… εντόπισε κάτι το μεμπτό,

«Ο Μίκαελ έκανε έναν φανταστικό αγώνα. Ξέραμε ότι δεν είχαμε γρηγορότερο μονοθέσιο, αλλά είδαμε όσα ξέρουμε για τον Μίκαελ. Η FIA μας παρακολουθούσε και μας ζήτησε να είμαστε πιο προσεκτικοί και ήμασταν. Σε γενικές γραμμές νομίζω πως ήταν ένας υπέροχος αγώνας», ανέφερε.sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide